Conferinţa de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare
„Provocări, experiențe, noutăți, conexiuni psiho-corporale și deschideri interdisciplinare”

- conferinţă naţională cu participare internaţională-
Ediţia a VII-a, 2-3 Aprilie 2016, Bucureşti
Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Panduri 90

Invitati speciali

Prof. Univ. Dr. Jill BUNCE

Universitatea din Derby, Anglia

Conducătorul programului masteral Terapie prin dans și mișcare. Studii în cadrul Facultății de Sănătate și Asistență Socială, Departamentul de Practică Terapeutică. Interese profesionale: coreografie, educație autentică prin dans și mișcare, lucrul cu pacienții cu boala Parkinson, lucrul cu studenții cu dizabilități. A susținut prelegeri și a participat la conferințe în Rusia, Finlanda, Spania, Grecia și SUA.

Responsabilități de predare: Conducerea și dezvoltarea cursului de Terapie prin dans și mișcare; dezvoltarea de proiecte comunitare pentru plasament, interacțiunea cu managerii de plasament și dezvoltarea de abilități în cazul altor categorii profesionale; metode de predare și design de curs în conformitate cu standardele profesionale ale ADMP (Asociația de Dans și Mișcare a Terapeuților)

Citeste mai mult

Prof. Univ. Dr. Amara Renate ECKERT

amara renate eckert

Universitatea din Darmstadt, Germania.

Psihopedagog special cu specializare în „dialog şi limbaj în mişcare”. Competenţe în Gestalt terapie, programare neurolingvistică, psihoterapie corporală, terapie pentru copiii care au suferit o traumă pre si perinatală. Puncte de reper in activitate: suportul care trebuie acordat copilului în clasele primare, terapie, supraveghere, cercetare, predare. Linii generale pentru un training avansat: „Terapie de dezvoltare prin conştientizarea simţurilor (SET)” – terapie prin joc – în Institutul IBP din Winterthur/CH. Din 1997 - este profesor la Universitatea din Darmstadt în cadrul programului de asistență socială, Preşedinte al Senatului Universităţii din Darmstadt.

Citeste mai mult

Prof. Gerhard FICHTNER

 

gerhard fichtner

Psihopedagog special şi cadru didactic universitar (pedagog pentru persoanele cu handicap lingvistic) cu tema „dialog în limbaj si mişcare” în clasele primare. Studiu şi experienţă de mulţi ani în psihoterapie corporală şi Shiatsu, presopunctură şi vindecări divine. Docent în echipa de cadre didactice a Academiei Germane pentru psihomotrică începând din 1989; monitorizarea dezvoltării pentru oamenii în schimbare. Coordonarea trainingului suplimentar; „terapie de dezvoltare prin conştientizarea simţurilor (SET)” – în Institutul din Hamburg.

 

 

Read more...