Conferinţa de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare

„Psihoterapia în prezent: adaptare, schimbare, regenerare. De la atunci și acolo la aici și acum.”

- conferință națională -

Ediţia a XII-a, 09-11 Decembrie 2022, online

 

05-08 Decembrie 2022 - Secțiune gratuită pentru studenți (aspiranți la profesia de psihoterapeut)

Invitaţie

sper

Dragi colegi, prieteni și colaboratori,

Avem bucuria să vă anunțăm organizarea celei de-a XII-a ediții a Conferinței de Psihoterapie Experiențială și Dezvoltare Personală Unificatoare: „Psihoterapia în prezent: adaptare, schimbare, regenerare. De la atunci și acolo la aici și acum”.

Conferința va avea loc online, în zilele de 9, 10 și 11 decembrie 2022, pe platforma Zoom.

Cu prilejul celei de-a XII-a ediții a conferinței vă propunem să luați parte la și să susțineți în continuare proiectul pe termen lung al transformării și dezvoltării umane, susținut de Institutul SPER încă de la începuturi.

Vă invităm, așadar, să participăm împreună într-un parcurs conștient și responsabil, pornind din aici și acum către evoluție personală și colectivă, către exercițiul libertății și inteligenței creatoare în rezolvarea problemelor de viață, către suport, toleranță, empatie, confirmare mutuală, solidaritate și iubire necondiționată.

În cele trei zile ale conferinței vom parcurge acest drum și vom încerca să formulăm răspunsuri și să construim alternative, de la cele conceptuale, metodologice la cele acționale, ținând cont de transformarea permanentă în care metodele creative se adaptează, obiectivele și scopurile, de asemenea, astfel încât să putem păstra psihoterapia vitalizată și în folosul oamenilor.

Veți putea întâlni și în acest an tematici de actualitate în practica psihoterapeutică, în cadrul manifestărilor conferinței – workshopuri, lucrări științifice, simpozion. În speranța de a vă trezi curiozitatea, enumerăm câteva dintre acestea: cercetare și psihoterapie; alianță terapeutică; psihosomatică și corporalitate în psihoterapie; mindfulness; well-being-ul terapeuților; psihoterapia cuplului, familiei și a copilului; strategii de adaptare și reziliență; psihoterapia: tradițional, inovație, eclectic.

Conferința se adresează specialiștilor, studenților, masteranzilor, doctoranzilor și tinerilor aspiranți la competențele vocaționale de psihoterapeut, psiholog clinician, consilier psihologic, trainer de dezvoltare personală, precum și tuturor celor pasionați de domeniul psihologiei și psihoterapiei.

Vă așteptăm cu drag atunci și acolo, care în curând va fi aici și acum!

Cu cele mai bune gânduri,

Echipa SPER

Posterul Conferintei

 

 

Perioada de înscriere:

 

Până pe 5 Decembrie 2022

 

 

Contact:

E-mail: conferinta@sper.ro

Valentin NEAGOE: 0722.508.098