Conferinţa de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare

Aici și acum privind spre viitor: tranziții terapeutice, integrare și dezvoltare

- conferință națională -

Ediţia a XIII-a, 08-10 Decembrie 2023, Fizic și online

 

04-07 Decembrie 2023 - Secțiune gratuită pentru studenți (aspiranți la profesia de psihoterapeut)

Invitaţie

sper

Dragi colegi, prieteni și colaboratori,

Avem bucuria să vă anunțăm organizarea celei de-a XIII-a ediții a Conferinței de Psihoterapie Experiențială și Dezvoltare Personală Unificatoare: Aici și acum privind spre viitor: tranziții terapeutice, integrare și dezvoltare”.

Conferința va avea loc în zilele de 8, 9 și 10 decembrie 2023, fizic sau online*.

În orice mod alegeți să fim împreună, vă propunem să continuăm ce am început acum deja mulți ani la Institutul SPER – să împărtășim, să ne conectăm creativ și să ducem în fiecare dintre noi rezultatele acestor demersuri, pentru propria dezvoltare personală și profesională, pentru și către cei cu care lucrăm, pășind constant și cu răbdare spre integrare, adaptare și resemnificare, ținând mereu cont de factorii realitate și umanitate.

În zilele dedicate conferinței vom explora acești factori pentru a vedea în ce fel se împletesc, care sunt problematicile derivate și, evident, cum le putem aborda. Manifestările științifice programate sunt numeroase și variate: workshopuri (fizice sau online), sesiuni de comunicări științifice și simpozioane (în plen, fizic, cei ce au optat pentru varianta online putând să participe și ei, conectați pe zoom). Tematicile acestora includ aspecte legate de relaționare (în cuplu, cu copiii, cu sine), de modalități de a face față singurătății, depresiei, problemelor la modul general (coping, reziliență, asistare psihologică, meditație, vindecare) și de posibilitatea de a ne susține unii pe alții pentru a ne auzi, asculta și înțelege mai bine, aici și acum, dar și la nivel social și în viitor, prin mai multă compasiune, implicare și cooperare.

*Cea de-a XIII-a ediție a conferinței ne oferă posibilitatea mult așteptată de a ne re-întâlni și în modul consacrat, față în față, păstrând însă și avantajele conectării online! Așadar, doritorii pot opta să participe exclusiv fizic – în Șoseaua Panduri 90, București, la sediul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București / exlusiv online: pe platforma Zoom.

Ca de obicei, conferința se adresează specialiștilor, cursanților în formare și supervizare, studenților, masteranzilor, doctoranzilor și aspiranților la profesiile de psihoterapeut, psiholog clinician, consilier psihologic etc, sau celor care pur si simplu sunt pasionați de domeniul psihologiei, în particular al psihoterapiei experiențiale.

Vă așteptăm cu drag în viitorul nu foarte îndepărtat!

Cu cele mai bune gânduri,

Echipa SPER

Posterul Conferintei

 

 

Perioada de înscriere:

 

Până pe 6 Decembrie 2023

 

 

Contact:

E-mail: conferinta@sper.ro

Valentin NEAGOE: 0722.508.098