Conferinţa de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare

„Căi de a fi împreună în procesul schimbării. Psihoterapia între realitate și dorință”

- conferință națională -

Ediţia a XI-a, 10-12 Decembrie 2021, online

 

06-09 Decembrie 2021 - Secțiune gratuită pentru studenți (aspiranți la profesia de psihoterapeut)

Secțiune gratuită pentru studenți (aspiranți la profesia de psihoterapeut)

Sub egida Conferinței de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare, și anul acesta, în perioada 6-9 decembrie 2021, Institutul SPER organizează o serie de ateliere adresate studenților la psihologie, medicină, asistență socială, filosofie, pedagogie, teologie, aspiranți la profesia de psihoterapeut și/sau consilier psihologic, în vederea familiarizării cu tehnicile specifice intervenției psihoterapeutice în paradigma experiențialistă, prin metoda P.E.U.

În acest sens, 29 de cursanți SPER, practicanți sau specialiști, formați în psihoterapia experiențială a unificării, propun 18 ateliere de dezvoltare personală și psihoterapie și consiliere a adulților și familiei, prin art-terapie și alte tehnici expresiv-creative.

Pentru studenți participarea la aceste ateliere este GRATUITĂ, prin completarea formularului de înscriere dedicat, în limita locurilor disponibile.Societatea de Psihoterapie Experiențială Română (SPER) reprezintă, de peste 20 de ani, unul dintre cei mai mari promotori ai psihoterapiei umanist-experiențiale din România. Fondat în 1997 de către prof. univ. dr. Iolanda Mitrofan, SPER funcționează în prezent ca școală de formare în consiliere și psihoterapie, ca institut de cercetare, dar și ca un centru de consiliere, dezvoltare personală și psihoterapie experiențial-unificatoare pentru copii, adulți, cupluri și familii. Până în prezent, Institutul SPER a format peste 1000 de specialiști P.E.U.

Posterul Conferintei

 

 

Perioada de înscriere:

 

Până pe 5 Decembrie 2021

 

 

Contact:

E-mail: conferinta@sper.ro

Valentin NEAGOE: 0722.508.098